El Millor del 3D. Nova secció en la que només trobaràs el 3D de la millor qualitat

Estem encantats de presentar una nova secció per a la web a la que hi demostrarem que hi ha tonelades de pel·lícules y videojocs amb un 3D de la millor qualitat i digne d’admirar. Si no és impresionant no el veuras a aquesta llista. 

Si no es perfecte i espectacular no el trobaras a aquesta lista. Només lo millor.

Hi han pel·lícules que estan be en 3D pero no perds res si las veus en 2d. En canvi hi ha d’altres tan espectaculars que faras sacrilegi si no las veus en 3D. Nosaltres les seleccionem una a una per tu, totes les pel·lícules y jocs que veuras a la secció han sigut comprobats personalment i els hem gaudit com nens per a poder dir que són dignes de ser a la llista. Després de més de 15 anys consumint continguts 3D de tot tipus tenim una llista interminable de continguts que són espectaculars en 3D. Posem a la teva disposició la selecció dels millors continguts que hem pogut disfrutar.

A més, si no ens creus, quan sigui possible, posarem a cada article un vídeo o trailer 3D per a que comprobis l’espectacularitat del 3D tú mateix abans d’adquirir la pel·lícula o joc.

Al ser tants títols (centenars) anirem publicant de mica en mica cada setmana, així també aniras veient tant les últimas pel·lícules i videojocs com també títols més antics que seria un error deixar-los passar si t’interesen. Fins un joc antic canvia espectacularment i passa de semblar un joc amb gràfics antics a impactar el teu cervell d’una forma que no farà l’últim joc del mercat a 2d 4K.

No esperis més i entra a El Millor del 3D. I recorda tornar de tant en quant ja que hi ha tants títols (tant antics com estrenes) que cada setmana sempre veuras títols nous.

Ooh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.