Arriba als cinemes la remasterització de Terminator 2 en 3D

Sembla que al final arriba a Catalunya la remasterització d’una de les millors pel·lícules de tots els temps. Terminator 2 va marcar un abans i un després respecte els efectes especials. Tot i ser renderitzats amb els ordinadors de principis del 90 (treballant en paral·lel) avuï dia els efectes son comparables al cinema actual (ni tans sols les següents pel·lícules de Terminator del segle XXI han superat a la segona part).

Ara tant les noves generacions com les que ja van disfrutar d’aquest clàssic podran veure una remasterització amb la imatge i el só del segle 21. Encara que el cinema digital no ha assolit el nivell de definició de l’era analògica (fins i tot el 4K encara es inferior al cinema analògic de 65mm). S’ha eliminat el soroll de la imatge, aixó sí, típic del format analògic (amb gran maestria segons els espectadors anglesos, on la projecció ha tingut molta assitència d’espectadors).

L’estrena es el 5 de Desembre, el mateix dia en el que es compleixen 26 anys desde la seva estrena a Espanya. No obstant en algunes cadenes de cinema només projecten una única sessió a la mateixa hora a totes les seves sales, igual com si fos un concert en directe que només el pots veure a la mateixa hora de l’actuació, no te gaire sentit, pero les cadenes de cinemes sempre fan coses extranyes. Al ser víspera de festiu i havent-hi tan poques sessions lo millor es comprar les entrades anticipades. De fet ja hi han butaques reservades en moltes sales.

Aquí teniu els horaris i venda anticipada d’alguns cinemes:

Altres cinemes també podrian projectar-la, pero no en tenim informació.

#Terminator2en3D

Ooh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.